Simone Fontijne – Evenwicht

Simone Fontijne is de nieuwe aanwinst binnen Evenwicht! Ze is enthousiast, analytisch, klantgericht en gericht op samenwerking. Simone vindt het belangrijk om mensen en organisaties te helpen om meer of beter te communiceren met hun doelgroepen en om hen daarbij te coachen en te begeleiden.

Als (communicatie)adviseur heeft ze reeds ruime ervaring opgedaan bij veel organisaties binnen uiteenlopende branches. Zo heeft ze bijvoorbeeld gewerkt bij internationale toeristische organisaties (luchtvaart, hotels), diverse gemeenten, woningcorporaties, ziekenhuis en politie.

Haar kerntaken zullen zich richten op het ondersteunen van organisaties die met een certificeringstraject bezig zijn of dit systeem willen onderhouden. Daarnaast houdt Simone zich bezig met het inrichten of verbeteren van een communicatieproces, schrijven van een communicatieplan en eindredactie.

Wilt u eens kennismaken met Simone om te kijken of ze iets kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina.